Milan Rennes maçı ne zaman? EXXEN CANLI İZLE Milan Rennes maçı saat kaçta, hangi kanalda? EXXEN Canlı İzle! Milan Rennes maçını bedava İZLE

UEFA Avrupa Ligi’nde heyecan dorukta. Son 16 play off turunda Milan, evinde Rennes ile kozlarını paylaşacak. İtalyan devi, Fransız rakibini eleyerek çeyrek finale yükselmek istiyor. Peki, Milan Rennes maçı ne zaman, nerede, nasıl izlenir? İşte detaylar…

Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam ediyor. Grup aşamasında Celtic, Sparta Prag ve Lille ile mücadele eden kırmızı-siyahlılar, 13 puanla lider olarak son 32 turuna yükseldi. Bu turda ise Sırp temsilcisi Kızılyıldız ile eşleşen Milan, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçın rövanşında sahasında 1-1 berabere kalarak deplasman golü avantajıyla son 16 play off turuna çıktı.

Milan’ın rakibi ise Fransa’nın güçlü takımlarından Rennes oldu. Grup aşamasında Roma, Young Boys ve Cluj ile aynı grupta yer alan Rennes, 11 puanla ikinci sırada kalarak son 32 turuna yükseldi. Bu turda ise İspanyol ekibi Real Betis ile karşılaşan Rennes, deplasmanda 3-1 kaybettiği maçın rövanşında sahasında 3-0 kazanarak son 16 play off turuna çıktı.

Milan Rennes maçı ne zaman? EXXEN CANLI İZLE Milan Rennes maçı saat kaçta, hangi kanalda? EXXEN Canlı İzle! Milan Rennes maçını bedava İZLE

MİLAN RENNES MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Milan Rennes maçı, Perşembe akşamı oynanacak. Mücadele, San Siro Stadyumu’nda saat 23:00’te başlayacak. Karşılaşmayı Karadağlı hakem Bartosz Nikola Dobanovic yönetecek.

MİLAN RENNES MAÇI HANGİ KANALDA? CANLI İZLE

Milan Rennes maçı, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. Maçı izlemek için EXXEN üyeliği gerekiyor.

MAÇ ÖNCESİ SON DURUM

Milan Rennes maçı öncesinde iki takımın da kadrolarında eksikler bulunuyor. Milan’da Zlatan Ibrahimovic, Alessio Romagnoli, Ismael Bennacer, Mario Mandzukic, Hakan Çalhanoğlu ve Ante Rebic gibi önemli isimler sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Rennes’te ise Steven Nzonzi, Eduardo Camavinga, Jonas Martin, Serhou Guirassy ve Martin Terrier gibi oyuncuların durumları belirsiz.

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale yükselecek takımı belirleyecek. İki takım arasında oynanacak rövanş maçı ise Fransa’da oynanacak. Rövanş maçı da EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Milan Rennes maçı ne zaman? EXXEN CANLI İZLE Milan Rennes maçı saat kaçta, hangi kanalda? EXXEN Canlı İzle! Milan Rennes maçını bedava İZLE

Futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. İki takım da tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Milan, Avrupa kupalarında Fransız takımlarıyla 30 maç oynadı ve 14 galibiyet, 9 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı. Rennes ise Avrupa kupalarında İtalyan takımlarıyla 6 maç oynadı ve 1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 play off turunun en çekişmeli eşleşmelerinden biri olarak gösteriliyor. İki takım da çeyrek finale yükselmek için sahaya çıkacak. Milan Rennes maçı, EXXEN’den canlı olarak izlenebilecek.

MİLAN RENNES MAÇ İZLEME LİNKİ

Milan Rennes canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Milan Rennes maçı TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafında oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.