Bahar 2 bölüm fragmanı İZLE! Bahar 2 bölüm yayınlandı! Bahar 2 bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bahar 2 bölüm full İZLE

Bahar 2 bölüm fragmanı İZLE! Bahar 2 bölüm yayınlandı! Bahar 2 bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bahar 2 bölüm full İZLE! Tüm soruların cevapları haberimizde.

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar, ilk bölümüyle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Herkesin kendisinden bir şeyler bulduğu dizide, ikinci bölümde neler yaşanacak fragmanla ortaya çıktı. Bahar 2. bölüm 1. fragmanı sizler için paylaşıyoruz.

BAHAR DİZİSİNE DEMET EVGAR DAMGASINI VURDU

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrolünde olduğu Bahar dizisi, MF Yapım’ın imzasını taşıyor.

Dizi, tıp fakültesinde büyük hayalleri olan ancak sonra hayatını eşine ve çocuklarına adayan Bahar’ın, yaşadığı bir hastalık sonucu hayatının değişmesini ve kendini yeniden bulmasını anlatıyor.

Bahar dizisi, sosyal medyada da büyük ilgi gördü ve gündemin en çok konuşulan konularından biri oldu.

Bahar 2 bölüm fragmanı İZLE! Bahar 2 bölüm yayınlandı! Bahar 2 bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bahar 2 bölüm full İZLE

YENİ FRAGMAN YAYINLANDI

Bahar, zor bir ameliyatın ardından yeni bir hayata başlıyor. Eski alışkanlıklarından kurtulan ve kendisi için yaşamayı öğrenen Bahar, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Bahar’ın “Sevgili eşim Timur ve annem yaptıklarınızı hiç unutmayacağım!” sözleri, dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağını merak ettirirken; Evren’in “Bence sen çok iyi bir doktor olursun…” sözleri ise Bahar’ın yolculuğunda ona destek olacağını gösterdi.

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Bahar dizisinin konusu, tıp okuyan ancak ailesine ve eşine adanan genç bir kadının yaşamını merkezine alıyor. Ölümle karşı karşıya kaldıktan sonra ailesi ve evliliğinde sorunlar yaşayan Bahar’ın hayatı, hastalığıyla birlikte büyük bir dönüşüm geçiriyor. Trajikomik olaylarla bu değişimi anlatan dizi, Bahar’ın yanında her zaman olan Evren’in, kocası Timur’a karşı rakip haline gelmesini de ele alacak.

Bahar 2 bölüm fragmanı İZLE! Bahar 2 bölüm yayınlandı! Bahar 2 bölüm ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bahar 2 bölüm full İZLE

BAHAR DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda, Demet Evgar’ın yanı sıra Buğra Gülsoy (Evren), Mehmet Yılmaz Ak (Timur), Füsun Demirel, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu ve Nil Sude Albayrak gibi tanınmış isimler yer alıyor.

BAHAR DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bahar dizisi senaryosunda Ayça Üzüm imzası olan ve fragmanlarıyla bile seyirciyi oldukça heyecanlandıran dizi, her çarşamba 20.00’de Show TV’de izleyicisiyle buluşacak.

BAHAR 2. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Bahar 2. bölüm 1. fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.