Nijerya Güney Afrika canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Nijerya Güney Afrika TV 8.5 (7 ŞUBAT) CANLI İZLE

Nijerya Güney Afrika maçı ne zaman? Nijerya maçı saat kaçta? Nijerya maçı nerede? Güney Afrika maçı hangi kanalda? Nijerya Güney Afrika canlı izle! Tüm ayrıntılar haberimizde.

Afrika Uluslar Kupası’nda yarı final heyecanı bugün doruğa çıkıyor. Fildişi Sahili’nin ev sahipliği yaptığı turnuvada Nijerya ile Güney Afrika arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Bu maçın galibi, finale yükselerek şampiyonluk için mücadele edecek.

GERİ SAYIM BAŞLADI

Nijerya, turnuvanın favorilerinden biri olarak gösteriliyor. José Peseiro’nun çalıştırdığı takım, çeyrek finalde Angola’yı tek golle geçerek yarı finale adını yazdırdı. Nijerya’nın yıldız oyuncusu Victor Osimhen, turnuvada attığı 4 golle gol krallığı yarışında iddialı.

Nijerya Güney Afrika canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Nijerya Güney Afrika TV 8.5 (7 ŞUBAT) CANLI İZLE

Güney Afrika ise turnuvanın sürpriz takımı olarak dikkat çekiyor. Hugo Broos’un yönettiği ekip, çeyrek finalde Yeşil Burun Adaları’nı penaltı atışları sonucunda 2-1 mağlup ederek yarı finale kaldı. Güney Afrika’nın en golcü oyuncusu Percy Tau, turnuvada 3 gol kaydetti.

NİJERYA GÜNEY AFRİKA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Nijerya Güney Afrika maçı, TSİ 20:00’de Bouaké Barış Stadyumu’nda oynanacak.

NİJERYA GÜNEY AFRİKA MAÇI HANGİ KANALDA? ÜCRETSİZ CANLI İZLE

Nijerya Güney Afrika maçı canlı olarak TV 8.5 kanalından izleyebilirsiniz. Bu maçın kazananı, yarın oynanacak Senegal – Mısır maçının galibiyle finalde karşılaşacak.

Afrika Uluslar Kupası’nda yarı final heyecanını kaçırmayın. Nijerya ile Güney Afrika arasındaki zorlu mücadeleyi sizler için takip edeceğiz.

Nijerya Güney Afrika canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Nijerya Güney Afrika TV 8.5 (7 ŞUBAT) CANLI İZLE

AFRİKA KUPASINDA FİNAL HEYECANI

Büyük bir heyecan ve ilgi toplayan Afrika kupasında finaline çok kısa bir süre kaldı. Afrika Uluslar Kupası’nda şampiyonluk için yarışacak takımlar, 11 Şubat’ta final maçında karşı karşıya gelecek. Final maçı, 11 Şubat Cumartesi günü saat 23:00’de başlayacak. Maç, TV8,5 kanalından şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

NİJERYA GÜNEY AFRİKA MAÇ İZLEME LİNKİ

Nijerya Güney Afrika canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Güney Afrika maçı TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafında oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.