Carlos Vinicius kimdir? Carlos Vinicius mevki nedir? Galatasarau Carlos Vinicius transferini bitirdi

Carlos Vinicius kimdir? Galatasaray, Cedric Bakambu ile yollarını ayırdıktan sonra forvet arayışlarını sürdürüyordu. Sarı-kırmızılılar, bu arayışlarını sonlandırdı ve Fulham’ın Brezilyalı yıldızı Carlos Vinicius ile anlaştı.

Radyospor muhabiri Salim Manav’ın verdiği bilgiye göre, Galatasaray yönetimi, Fulham kulübü ve Carlos Vinicius’un menajeriyle yaptığı görüşmelerde olumlu sonuç aldı. Taraflar arasında her konuda anlaşma sağlandı.

Galatasaray, 28 yaşındaki Brezilyalı golcüyü satın alma opsiyonuyla birlikte kiralayacak. Carlos Vinicius, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek ve resmi sözleşmeye imza atacak.

Carlos Vinicius kimdir? Carlos Vinicius mevki nedir? Galatasarau Carlos Vinicius transferini bitirdi

CARLOS VINICIUS KİMDİR, NELER YAPTI?

Carlos Vinicius kimdir? Carlos Vinicius, 1995 yılında Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde doğdu. Futbola 2014 yılında Caldense takımında başladı. Daha sonra Grêmio Anápolis, Santos, Real Sport Clube, Napoli, Rio Ave, Monaco, Benfica, Tottenham ve Fulham gibi takımlarda oynadı.

Carlos Vinicius, sol ayağını etkili bir şekilde kullanan, 1.90 boyunda, güçlü ve hızlı bir forvet. Hava toplarında ve ceza sahası içinde çok tehlikeli. Ayrıca takım arkadaşlarına da asist yapabilen bir oyuncu.

Carlos Vinicius kimdir? Carlos Vinicius mevki nedir? Galatasarau Carlos Vinicius transferini bitirdi

GALATASARAY’IN YENİ GOLCÜSÜNÜ BULDU

Carlos Vinicius kimdir? Vinicius, kariyerinde 232 maçta forma giydi ve 85 gol, 35 asistlik bir performans sergiledi. En parlak dönemini 2019-2020 sezonunda Benfica’da geçirdi. O sezon 47 maçta 24 gol, 13 asistlik bir istatistik yakaladı. Bu performansıyla Portekiz liginin gol kralı oldu.

Vinicius, 2020-2021 sezonunda Tottenham’a kiralandı. İngiltere’de 22 maçta 10 gol, 3 asistlik bir katkı verdi. 2021-2022 sezonunda ise Fulham’a transfer oldu. Fulham formasıyla 33 maçta 12 gol, 6 asistlik bir verimlilik gösterdi.

Vinicius, Galatasaray’ın yeni gol silahı olacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Brezilyalı yıldızdan çok şey bekliyor. Vinicius, Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında önemli bir rol oynayacak.