Beşiktaş, Jonas Svensson transferini resmen açıkladı! Murat Sancak'tan çarpıcı Svensson yorumu

Jonas Svensson Adana Demirspor transferi resmen bitti.

Beşiktaş, 2023-24 sezonu devre arası transfer döneminde Adana Demirspor’dan ayrılan Norveçli sağ bek Jonas Svensson’u renklerine bağladı. Siyah-beyazlı kulüp, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla transferi duyurdu. Svensson, Beşiktaş’ta 2 numaralı formayı terletecek.

Beşiktaş, Jonas Svensson transferini resmen açıkladı! Murat Sancak'tan çarpıcı Svensson yorumu

BEŞİKTAŞ’TAN TRANSFER VİDEOSU

Beşiktaş, Jonas Svensson transferini ilginç bir videoyla duyurdu. Video, Adana Demirspor’un stadının önünde başlıyor. Bir araba, stadın önünden geçerken Svensson’un formasını camdan sarkıtıyor. Ardından araba, Beşiktaş’ın stadı Vodafone Park’a doğru yol alıyor. Video, Vodafone Park’ın önünde son buluyor. Videoya, “Hoş geldin Jonas Svensson” yazısı eşlik ediyor.

MURAT SANCAK’TAN TESELLİLİ YORUM

Jonas Svensson transferi, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ı da üzdü. Sancak, Beşiktaş’ın transfer videosuna sosyal medya hesabından yorum yaptı. Sancak, “İyi bir kontratak oyuncusu, iyi bakın hayırlı olsun” diyerek hem Svensson’a başarılar diledi hem de Beşiktaş’ı uyardı.

Beşiktaş, Jonas Svensson transferini resmen açıkladı! Murat Sancak'tan çarpıcı Svensson yorumu

JONAS SVENSSON KİMDİR?

Jonas Svensson, 6 Mart 1993 tarihinde Norveç’in Trondheim kentinde doğdu. Futbola Rosenborg altyapısında başladı. 2011 yılında A takıma yükseldi. 2017 yılında Hollanda’nın AZ Alkmaar takımına transfer oldu. 2021 yılında ise Adana Demirspor’a geldi. Adana Demirspor formasıyla 15 maça çıkan Svensson, 1 gol ve 2 asist kaydetti. Norveç Milli Takımı’nda da 28 kez forma giyen Svensson, 1 gol attı.

Jonas Svensson, hızlı, çevik ve teknik bir sağ bek oyuncusu. Savunmada ve hücumda etkili olabiliyor. Kontrataklarda öne çıkıyor. Beşiktaş’ın oyun sistemine uyum sağlayabilecek bir oyuncu.