Sakaryaspor Kocaelispor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? CANLI İZLE

Sakaryaspor Kocaelispor maçı saat kaçta? Trendyol 1. Lig’de heyecan dorukta. 17. haftanın en önemli maçında Sakaryaspor ile Kocaelispor kozlarını paylaşıyor. Marmara derbisinde iki komşu ilin takımları, hem renk hem de puan mücadelesi veriyor. Yeşil-Siyahlılar, liderlik yarışında avantaj elde etmek için sahaya çıkıyor.

Sakaryaspor Kocaelispor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? CANLI İZLE

KOCAELİSPOR LİDERİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR, SAKARYASPOR ZİRVEYE ORTAK OLMAK İSTİYOR

Kocaelispor, geride kalan 16 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 33 puan topladı. Lider Eyüpspor’un 6 puan gerisinde, 2. sırada yer alan Körfez ekibi, zirve takibini sürdürüyor. Sakaryaspor ise 16 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayarak 29 puanla 5. sırada bulunuyor. Sakarya temsilcisi, Kocaelispor’u yenerek hem rakibini yakalamak hem de üst sıralara tırmanmak istiyor.

SAKARYASPOR KOCAELİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sakaryaspor Kocaelispor maçı saat kaçta? Ne zaman? Sakaryaspor ile Kocaelispor arasındaki dev derbi, 23 Aralık Cumartesi günü, saat 19.00’da oynanacak. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek olan karşılaşma, TRT Spor ve beIN SPORTS 2 kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise henüz açıklanmadı. Sakaryaspor Kocaelispor maçı saat kaçta?

Sakaryaspor Kocaelispor maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? CANLI İZLE

MUHTEMEL 11’LER

Sakaryaspor ile Kocaelispor’un muhtemel 11’leri şöyle:

Sakaryaspor: Cihan Topaloğlu, Ali Ülgen, Donkor, Erdi Dikmen, Bülent Uzun, Hasan Kılıç, Ndlovu, Sinan Kurt, Murat Akpınar, Del Valle, Burak Süleyman

Kocaelispor: Gökhan Değirmenci; Oğuz Ceylan, Emir Ortakaya, Burak Öksüz, Atila Turan, Mert Çölgeçen, Cihat Çelik; Candeias, Beridze, Barış Alıcı; Tanque