WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0880 0.17%
EURO 38,0792 0.02%
ALTIN 2.835,130,22
BITCOIN 21487103,65%
Reynmen Altın Kelebek Ödülleri’ni neden çöpe attı! Tepki çeken sözler…

Reynmen Altın Kelebek Ödülleri’ni neden çöpe attı! Tepki çeken sözler…

Reynmen, Altın Kelebek ödüllerini çöpe attı. Nedenini açıkladı. İşte Reynmen’in şaşırtan sözleri.

4 Aralık 2023 16:51
Reynmen Altın Kelebek Ödülleri’ni neden çöpe attı! Tepki çeken sözler…
0

BEĞENDİM

Reynmen Altın Kelebek Ödülleri sonrası yaptığı hareket magazin gündemine bomba gibi düştü.

Türkiye’nin en prestijli ödül törenlerinden biri olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, dün akşam 49. kez sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin katıldığı gecede, ödül kazananlar kadar ödül kazanamayanlar da konuşuldu. Özellikle son dönemin popüler rapçisi Reynmen, ödül töreni sonrası yaptığı paylaşımla sosyal medyayı salladı.

REYNMEN ÖDÜLLERİ ÇÖPE ATTI

Reynmen, geçen yıl “Ela” şarkısıyla “Yılın Şarkısı” ödülünü almıştı. Bu yıl ise “En İyi Rapçi” kategorisinde aday gösterilmişti. Ancak bu kategoride ödülü Blok3 kazandı. Reynmen’in bu duruma tepki gösterdiği iddia edildi. Ünlü rapçi, Instagram hesabından yaptığı bir canlı yayında, kazandığı Altın Kelebek ödüllerini çöpe attığını gösterdi. Bu görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve Reynmen’e büyük tepki geldi.

Reynmen Altın Kelebek Ödülleri'ni neden çöpe attı! Tepki çeken sözler...

REYNMEN TEPKİLER ÜZERİNE PEŞ PEŞE VİDEO PAYLAŞTI

Reynmen Altın Kelebek ödülleri neden çöpe attığına dair merak edilen soruya ise bugün yine Instagram hesabından cevap verdi. Reynmen, yaptığı açıklamada, ödüllere değer vermediğini, vitrininde yer olmadığını ve kitap koyacağını söyledi.

REYNMEN’DEN SKANDAL HZ İBRAHİM BENZETMESİ

Reynmen, takipçilerinden kitap önerisi istedi. Reynmen, ayrıca Hz. İbrahim’e benzeterek, “Dün gece put kırdım, bu sabah ateşe atılıyorum” dedi.

Reynmen Altın Kelebek Ödülleri'ni neden çöpe attı! Tepki çeken sözler...

Reynmen’in bu açıklamaları da sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazıları Reynmen’i desteklerken, bazıları da eleştirdi. Reynmen’in ödüllere saygısızlık ettiğini, başkalarının hakkını yediğini, kibirli davrandığını söyleyenler oldu. Reynmen’in hayranları ise onun özgün ve samimi olduğunu, ödüllerin onun için anlamı olmadığını, müziğini severek yaptığını savundu.

Reynmen Altın Kelebek ödüllerini çöpe atarak gündeme gelen bir isim oldu. Peki siz Reynmen’in bu hareketini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.