WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0004 -0.2%
EURO 38,0522 0.33%
ALTIN 2.833,081,09
BITCOIN 21601135,82%
Beşiktaş evinde farklı yenildi: 5-0

Beşiktaş evinde farklı yenildi: 5-0

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Club Brugge’ye 5-0 yenildi. Belçika temsilcisi, ilk yarıda iki, ikinci yarıda üç gol atarak farkı açtı. Beşiktaş, grupta son sırada kaldı.

1 Aralık 2023 15:35
Beşiktaş evinde farklı yenildi: 5-0
0

BEĞENDİM

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde heyecan devam ediyor. D Grubu’nda mücadele eden Beşiktaş, evinde Club Brugge ile karşılaştı. Belçika temsilcisi, ilk yarıda bulduğu iki golle soyunma odasına avantajlı girdi. İkinci yarıda da baskısını sürdüren konuk ekip, üç gol daha atarak maçı 5-0 kazandı.

Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, Süper Lig’de aldığı iki galibiyetin ardından ilk Avrupa maçına çıktı. Ancak siyah-beyazlılar, Club Brugge karşısında etkili bir oyun ortaya koyamadı. Maçın henüz 4. dakikasında Nielsen’in golüyle geriye düşen Beşiktaş, 14. dakikada Thiago’nun attığı ikinci golle şok oldu. İlk yarıda başka gol olmayınca, Club Brugge 2-0 önde devreyi tamamladı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan konuk ekip, 47. dakikada Thiago’nun ikinci golüyle farkı üçe çıkardı. 50. dakikada Onyedika’nın golüyle skor 4-0’a geldi. 69. dakikada ise Olsen’in golüyle Club Brugge, Beşiktaş’ı 5-0 mağlup etti.

Beşiktaş, bu sonuçla grupta oynadığı 5 maçta 4. yenilgisini aldı. Siyah-beyazlılar, daha önce tur şansını kaybetmişti. Beşiktaş, gruptaki son maçında Lugano’ya konuk olacak. Club Brugge ise, gruptan çıkmayı garantilemişti. Belçika temsilcisi, son hafta Bodo/Glimt’i ağırlayacak.

Maçı izlemeye gelen A Milli Takım’ın teknik direktörü Vincenzo Montella ve yardımcısı Selçuk Şahin, Beşiktaş’ın performansından memnun kalmadı. Montella, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Beşiktaş çok kötü bir maç çıkardı. Club Brugge çok iyi bir takım, ama Beşiktaş’ın daha fazla direnmesini beklerdim. Bu maç, Beşiktaş’ın Avrupa’da nerede olduğunu gösterdi. Beşiktaş’ın çok çalışması ve kendini geliştirmesi gerekiyor” dedi.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.