Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler ve istatistikler

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı Süper Lig’in 12. haftasında konuk olacaklar. Sarı-lacivertliler, son iki maçta aldığı yenilgilerin ardından çıkışa geçmek istiyor. Adana Demirspor ise sahasında oynadığı 6 maçta da galip gelerek lider Galatasaray’ın 10 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor. Peki Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar…

Fenerbahçe, Süper Lig’de 10 maçlık galibiyet serisiyle başladığı sezonda Trabzonspor’a 3-2 yenilerek rekorunu kaybetti. Avrupa Konferans Ligi’nde de Ludogorets’e 2-0 mağlup olan sarı-lacivertliler, üst üste 2 resmi maçtan eli boş döndü. Fenerbahçe, ligde 30 puanla 2. sırada bulunuyor ve lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde takip ediyor.

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler ve istatistikler

FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe’nin rakibi Adana Demirspor ise Süper Lig’e yükseldiği bu sezon başarılı bir performans sergiliyor. Akdeniz ekibi, sahasında oynadığı 6 maçta da galip gelerek evindeki namağlup unvanını koruyor. Adana Demirspor, ligde 21 puanla 3. sırada yer alıyor ve zirve yarışından kopmuyor.

Fenerbahçe maçı, Süper Lig’in 12. haftasında yarın akşam saat 19:00’da başlayacak. Yeni Adana Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Müsabaka beIN SPORTS’dan canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE’DE EKSİKLER CAN SIKIYOR

Fenerbahçe, Adana Demirspor maçına sakatlıklar nedeniyle eksik kadroyla çıkacak. Savunmada Becao, Djiku ve Serdar Aziz’in yanı sıra forvette Joshua King ve orta sahada Mert Hakan Yandaş sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Ayrıca Trabzonspor maçında kırmızı kart gören İsmail Yüksek de cezalı durumda.

Fenerbahçe’nin savunma hattında yaşadığı sıkıntı teknik direktör İsmail Kartal’ın kara kara düşünmesine neden oluyor. Trabzonspor maçında Samet-Oosterwolde ikilisini sahaya süren Kartal, Ludogorets maçında ise Yusuf Akçiçek-Oosterwolde’yi oynattı. Samet Akaydin’in Avrupa listesinde olmaması nedeniyle Ludogorets maçında Yusuf’u tercih eden Kartal, Adana Demirspor maçında ise Samet Akaydin’e şans verecek.

Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i şöyle: Livakovic, Osayi, Samet, Oosterwolde, Ferdi, Crespo, Zajc, Szymanski, İrfan Can Kahveci, Tadic, Dzeko

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler ve istatistikler

FENERBAHÇE’DE FRED SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Fred, saha çalışmalarına başladı. Brezilyalı futbolcu, Adana Demirspor maçı kadrosunda yer almasa da önümüzdeki haftalarda takıma katılması bekleniyor.

FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ ADANA DEMİRSPOR’UN DURUMU

Adana Demirspor, Süper Lig’de oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Akdeniz ekibi, son olarak deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti. Adana Demirspor’un en golcü ismi 5 golle Pa Dibba oldu. Adana Demirspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Karacic, Tarık, Anıl, Digao, Rassoul, Traore, Aosman, Gökhan İnler, Sedat, Dibba, Balotelli

Fenerbahçe maçı, Adana Demirspor ve Fenerbahçe arasındaki 14. resmi maç olacak. İki takım arasında oynanan 13 maçta Fenerbahçe 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Adana Demirspor ise Fenerbahçe’yi sadece 1975-76 sezonunda 2-1 mağlup edebildi.

Adana Demirspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler ve istatistikler

Fenerbahçe maçı, Süper Lig’in 12. haftasında zirve yarışını yakından ilgilendiren bir mücadele olacak. Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın puan kaybetmesi halinde zirveye yükselmek istiyor. Adana Demirspor ise sahasında oynadığı 6 maçta da galip gelerek evindeki namağlup unvanını korumak istiyor.