Siyah Kalp Cihan kimdir

Siyah Kalp Cihan kimdir? Siyah Kalp dizisinin merakla beklenen isimlerinden biri de şüphesiz Burak Tozkoparan. Dizide canlandırdığı Cihan karakteri ile izleyicilerin kalbinde taht kurmayı başaran genç oyuncu, görünümü ve performansıyla adından söz ettirmeyi başardı. Peki, Siyah Kalp’in Cihan’ı Burak Tozkoparan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte Burak Tozkoparan’ın tüm detaylarıyla hayat hikayesi.

Burak Tozkoparan Kimdir?

14 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Burak Tozkoparan, Rizeli bir anne ve babadan gelir. Siyah Kalp Cihan kimdir? Henüz küçük yaşlardan itibaren sanatla içli dışlı olan Tozkoparan, 2011 yılında Liselerarası Müzik Yarışması’nda bateri çalarak birinci olmuştur.

Oyunculuk kariyerine 2014 yılında başlayan Burak Tozkoparan, ilk rolünü Paramparça dizisinde Ozan Gürpınar karakteri ile canlandırdı. Ardından Kırgın Çiçekler, Tek Yürek, Gençliğim Eyvah, Menajerimi Ara, Destan ve Ateş Kuşları gibi yapımlarda boy gösteren başarılı oyuncu, son olarak Siyah Kalp dizisinde Cihan Şansalan karakterine hayat veriyor.

Burak Tozkoparan’ın Dizi ve Filmleri

Paramparça (2014-2017) – Ozan Gürpınar
Kırgın Çiçekler (2015-2016) – Ali Göktürk Komiser
Tek Yürek (2019) – Cem Saruhan
Gençliğim Eyvah (2020) – Zola Asmalı
Menajerimi Ara (2020-2021) – Emir Bindal
Destan (2021-2022) – Temur Tegin
Ateş Kuşları (2022) – Barbaros Tunalı
Siyah Kalp (2023-) – Cihan Şansalan

Sinema filmlerinde de boy gösteren Tozkoparan, Hesapta Aşk (2016) filminde Mert karakterini, Sesinde Aşk Var (2018) filminde ise Rüzgar karakterini canlandırdı. Ayrıca Mevlana Mest-i Aşk (2015) filminde Sultan Veled rolünü üstlendi.

Siyah Kalp Cihan kimdir

Burak Tozkoparan: Siyah Kalp Dizisindeki Cihan Karakteri

Siyah Kalp dizisinde hırslı ve karanlık bir geçmişe sahip Cihan Şansalan karakterine hayat veren Burak Tozkoparan, izleyicilerin beğenisini toplamayı başardı. Ailesinin geçmişindeki sırları çözmeye çalışan Cihan, dizide yer alan diğer karakterlerle girdiği çatışmalarla dikkat çekiyor.

Cihan, geçmişindeki acıları ve travmaları nedeniyle çok karanlık ve hırslı bir kişiliğe sahip. Ancak zamanla yumuşayan ve değişen Cihan karakteri, Burak Tozkoparan’ın başarılı oyunculuğuyla izleyicilerin kalbinde taht kurmayı başarıyor.

Genç ve yetenekli oyuncu Burak Tozkoparan, Show TV ekranlarında yayınlanan Siyah Kalp dizisindeki Cihan karakteriyle adından söz ettirmeyi başardı. Paramparça, Kırgın Çiçekler, Tek Yürek gibi popüler yapımlarda rol alan Tozkoparan, sinema filmlerinde de karşımıza çıkıyor.

Hırslı ve karanlık Cihan karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan Burak Tozkoparan, geleceğin parlak yıldızlarından biri olarak gösteriliyor. Genç oyuncunun daha pek çok başarılı projeye imza atacağı öngörülüyor.

Magazin haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!