WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0062 -0.19%
EURO 38,0653 0.37%
ALTIN 2.826,740,87
BITCOIN 21474784,76%
Sandık Kokusu dizisi son bölüm İZLE! 18 Eylül Sandık Kokusu 27.Bölüm fragmanı çıktı mı, yayınlandı mı, Show TV Sandık Kokusu dizisi canlı izleme linki
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Sandık Kokusu dizisi son bölüm İZLE! 18 Eylül Sandık Kokusu 27.Bölüm fragmanı çıktı mı, yayınlandı mı, Show TV Sandık Kokusu dizisi canlı izleme linki

Sandık Kokusu dizisi son bölüm İZLE! 18 Eylül Sandık Kokusu 27.Bölüm fragmanı çıktı mı, yayınlandı mı, Show TV Sandık Kokusu dizisi canlı izleme linki

Sandık Kokusu yeni sezon ilk bölüm bu akşam yayınlanacak! Dizi, yeni sezon oyuncularıyla büyük bir heyecan yaratacak. Sandık Kokusu dizisi, güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturacak.

18 Eylül 2024 15:56
Sandık Kokusu dizisi son bölüm İZLE! 18 Eylül Sandık Kokusu 27.Bölüm fragmanı çıktı mı, yayınlandı mı, Show TV Sandık Kokusu dizisi canlı izleme linki
0

BEĞENDİM

Sandık Kokusu dizisi son bölüm İZLE! Sandık Kokusu dizisi hayranlarının uzun süredir beklediği an geldi! Yeni sezonun ilk bölümü bu akşam Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizi, yeni sezon tanıtımlarıyla büyük bir heyecan yaratmıştı ve şimdi artık beklenen an geldi. Sandık Kokusu yeni sezon ilk bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Oyuncu kadrosunda neler değişti? İşte tüm merak edilenler…

Yeni Sezon, Yeni Sürprizler

Sandık Kokusu dizisi, Çarşamba akşamları Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Dizi, yeni sezon tanıtımlarıyla büyük bir heyecan yaratmıştı ve şimdi artık beklenen an geldi. Sandık Kokusu dizisi son bölüm İZLE! Yeni sezonun ilk bölümü bu akşam yayınlanacak ve izleyiciler büyük bir heyecanla bekliyor. Peki, Sandık Kokusu yeni sezon ilk bölüm bu akşam var mı?

Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Ne Zaman?

Sandık Kokusu yeni sezon ilk bölüm 18 Eylül Çarşamba (bu akşam) yayınlanacak. Dizi hayranları, uzun süredir beklenen bu anı büyük bir heyecanla bekliyor. Yeni sezonun ilk bölümü, Şanlıurfa’da çekilen sahnelerle büyük bir heyecan yaratacak.

Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu

Sandık Kokusu dizisi, yeni sezon oyuncularıyla büyük bir heyecan yaratacak. Diziye Engin Öztürk, Nesrin Cavadzade ve Gözde Seda Altuner de katıldı. Engin Öztürk, Karsu’nun patronu Bora rolünde, Gözde Seda Altuner, Gülnaz rolünde, Nesrin Cavadzade Ayça rolüyle diziye dahil oldu. Oyuncu kadrosunda ayrıca Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi sevilen isimler de yer alıyor.

Sandık Kokusu yeni sezon

Sandık Kokusu Konusu

Sandık Kokusu dizisi, güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturacak. Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı dizide; kah gülecek kah ağlayacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

Sandık Kokusu Nerede Çekiliyor?

Sandık Kokusu adlı dizi konusu gereğince ilk bölümlerini Adana’da çekmiştir. Ancak dizinin çekimleri günümüzde İstanbul’da devam etmektedir. Çünkü İstanbul’un atmosferi ve insan yapısı, dizinin senaryosuyla oldukça uyuşmaktadır. Sandık Kokusu dizi seti nerede sorusunun cevabı Küçükçekmece, Beşiktaş ve Beyoğlu olarak karşımıza çıkmaktadır.

Sandık Kokusu Cennet Sitesi Nerede?

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde bulunan Cennet Sitesi, dizinin set mekanlarından birini oluşturmaktadır. Küçükçekmece sahiline yakın bir konuma sahip olan Cennet Sitesi, Küçükçekmece Meydanı’nın yakınlarında yer almaktadır. Cennet Sitesi’nin Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunduğu tahmin edilmektedir.

Sandık Kokusu 27. Bölümde Neler Yaşanacak?

Filiz ve kızları düğün için Urfa’ya gelir ve tüm konağı düğün telaşesi sarar. Hasan’ın kız kardeşi Gülnaz, yer yer ettiği laflarla Filiz’den hoşlanmadığını belli eder. Filiz de Gülnaz’dan hoşlanmasa da düğün için idare ederler. Düğüne son dakika gitmeye karar veren Bora, kutlama yemeğinde Karsu’yu görünce şaşırır. Filiz delil bulma ümidiyle Hasan’ın çalışma odasını karıştırırken Gülnaz gelir. Filiz’in hal ve tavırlarından şüphelenmeye başlar. Karsu’nun velayet davası açtığını gören Reha, hesap sormak için kapısına dayanır. Ancak Karsu’nun geri adım atmaya niyeti yoktur. Reha, Karsu’nun kocası Can’ı araştırması için Lale’den yardım ister. İflas eden kocasıyla araları iyice bozulan Ayça’yı, elinde bavullarla karşısında gören Türkan çok şaşırır.

Sandık Kokusu yeni sezon ilk bölüm bu akşam yayınlanacak ve izleyiciler büyük bir heyecanla bekliyor. Dizi, yeni sezon oyuncularıyla büyük bir heyecan yaratacak. Sandık Kokusu dizisi, güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini, aile olabilmenin, geçmişten gelen yüklere rağmen özgürleşebilmenin zorlu yolculuğunu derinlikli karakterleriyle izleyici ile buluşturacak. Anne ve kızlarının hikayelerinin anlatılacağı dizide; kah gülecek kah ağlayacak ama her zaman kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

Yerli ve yabancı film dizi yeni bölümleri, fragman ve videoları hakkında merak edilenler ve daha fazlası için tıklayın…

Son dakika haberleri, GündemEkonomiDünyaSağlıkSpor haberleri World of Türkiye ayrıcalığını yaşayın. Sitemizi ziyaret etmek için tıklayın

Son Dakika Magazin Haberleri için Tıklayınız!

Sandık Kokusu 27.Bölüm fragmanı

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.