WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0043 -0.19%
EURO 38,0761 0.39%
ALTIN 2.828,580,93
BITCOIN 21631343,94%
Bahar yeni sezon izle! Bahar yeni sezon 2024 full HD İZLE! Bahar yeni sezon hangi kanalda?

Bahar yeni sezon izle! Bahar yeni sezon 2024 full HD İZLE! Bahar yeni sezon hangi kanalda?

Bahar yeni sezon ne zaman başlıyor? Bahar dizisi, 2. yeni sezonuyla 24 Eylül Salı 20.00'de Show TV’de başlıyor. Dizinin 2. sezonunda yeni karakterlerin eklenmesi, hikayenin daha da zenginleşmesine neden olacak.

17 Eylül 2024 19:23
Bahar yeni sezon izle! Bahar yeni sezon 2024 full HD İZLE! Bahar yeni sezon hangi kanalda?
0

BEĞENDİM

Bahar yeni sezon izle! SHOW TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Bahar, yeni sezonuyla seyircilerini yeniden karşılamaya hazırlanıyor. “Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” sloganıyla 2. sezona başlayan dizi, başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer almasıyla büyük bir heyecan yaratıyor. Peki, Bahar yeni sezon ne zaman başlıyor? Bu akşam var mı, yok mu? Tüm merak edilenleri sizler için derledik.

Bahar Yeni Sezon Başlangıç Tarihi Belli Oldu!

Bahar dizisi, 2. yeni sezonuyla 24 Eylül Salı 20.00’de Show TV’de başlıyor. Uzun süredir beklenen bu tarih, dizinin hayranlarını büyük bir heyecana sürüklüyor. Bahar yeni sezon izle! Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı dizi, bu sezon da büyük bir ilgi görmeye hazırlanıyor.

Bahar Sezon Finalinde Neler Oldu?

Bahar ve Timur’un mahkemesinde, sürpriz bir delil ortalığı karıştırır. Bahar’ın herkesten gizlediği hastalığı ise artık açığa çıkmıştır. Bir yandan Nevra’nın başında dolaşan kara bulutlardan kurtulmaya çalışan Timur, geçmişin de açığa çıkmasıyla sarsılır. Nevra ise sürpriz bir isimden yardım ister.

Tüm hastane Bahar için seferber olurken Evren ve Timur büyük bir hesaplaşmanın eşiğindedir. Diğer yandan Rüzgar, Parla ve Umay’ı bir araya getirir. Fakat onları da bir sürpriz beklemektedir. Bahar ve Timur ise büyük bir eşiktedir.

Bahar yeni sezon

Bahar Yeni Sezon Kadrosu

Bahar yeni sezon kadrosuna Büşra Pekin “Süreyya” karakteriyle dahil olduğu görülüyor. Dizinin 2. sezonunda yeni karakterlerin eklenmesi, hikayenin daha da zenginleşmesine neden olacak. Bahar yeni sezon fragmanı yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü.

Bahar Dizisi Hakkında

Bahar, SHOW TV ekranlarında her hafta salı günü yayınlanan bir dizidir. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı dizi, büyük bir ilgi görmektedir. Dizi, Bahar karakterinin hayatını konu almaktadır.

Bahar Yeni Sezon Fragmanı

Bahar yeni sezon fragmanı yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü. Fragmanda, Bahar ve Timur’un mahkemesinde sürpriz bir delil ortalığı karıştırıyor. Bahar’ın herkesten gizlediği hastalığı ise artık açığa çıkmıştır.

Bahar Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Bahar yeni sezon başlangıç tarihi belli oldu. Bahar dizisi, 2. yeni sezonuyla 24 Eylül Salı 20.00’de Show TV’de başlıyor. Uzun süredir beklenen bu tarih, dizinin hayranlarını büyük bir heyecana sürüklüyor.

Bahar yeni sezon, 24 Eylül Salı 20.00’de Show TV’de başlıyor. Dizinin 2. sezonunda yeni karakterlerin eklenmesi, hikayenin daha da zenginleşmesine neden olacak. Bahar yeni sezon fragmanı yayınlandı ve büyük bir ilgi gördü. Dizinin hayranları, yeni sezonun başlangıç tarihini sabırsızlıkla bekliyor.

Yerli ve yabancı film dizi yeni bölümleri, fragman ve videoları hakkında merak edilenler ve daha fazlası için tıklayın…

Son dakika haberleri, GündemEkonomiDünyaSağlıkSpor haberleri World of Türkiye ayrıcalığını yaşayın. Sitemizi ziyaret etmek için tıklayın

Son Dakika Magazin Haberleri için Tıklayınız!

Bahar yeni sezon fragmanı

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.