WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0064 -0.18%
EURO 38,0646 0.4%
ALTIN 2.827,510,89
BITCOIN 21652465,10%
TRT TABİİ CANLI BEDAVA İZLE! Tabii şifreli mi, ücretli mi? Tabii Spor nereden nasıl izlenir? TRT Tabii Tv’den nasıl nereden izlenir, üyelik paralı mı? Tabii Resmi bilgiler
  • World of Türkiye
  • Spor
  • TRT TABİİ CANLI BEDAVA İZLE! Tabii şifreli mi, ücretli mi? Tabii Spor nereden nasıl izlenir? TRT Tabii Tv’den nasıl nereden izlenir, üyelik paralı mı? Tabii Resmi bilgiler

TRT TABİİ CANLI BEDAVA İZLE! Tabii şifreli mi, ücretli mi? Tabii Spor nereden nasıl izlenir? TRT Tabii Tv’den nasıl nereden izlenir, üyelik paralı mı? Tabii Resmi bilgiler

Futbolseverler için heyecan verici bir dönem başladı! UEFA Şampiyonlar Ligi ve diğer büyük Avrupa futbol organizasyonları artık TRT’nin yeni dijital platformu Tabii üzerinden izlenebilecek. Özellikle Real Madrid - Stuttgart gibi önemli maçlar, Tabii üzerinden canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Peki, TRT Tabii nedir, ücretli mi, nasıl izlenir? Spor ve eğlence dolu içeriklere erişim sağlayabileceğiniz bu platform hakkında tüm detaylar burada!

17 Eylül 2024 17:02
TRT TABİİ CANLI BEDAVA İZLE! Tabii şifreli mi, ücretli mi? Tabii Spor nereden nasıl izlenir? TRT Tabii Tv’den nasıl nereden izlenir, üyelik paralı mı? Tabii Resmi bilgiler
0

BEĞENDİM

Futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olan UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi** mücadeleleri bu sezondan itibaren TRT’nin yeni dijital platformu Tabii üzerinden yayınlanıyor. Türkiye’nin dijital dünyada yeni bir adımı olan Tabii, spor ve eğlence içerikleriyle kullanıcılarına geniş bir yelpaze sunuyor. Peki, TRT Tabii nedir, nasıl izlenir, ücretli mi? Real Madrid – Stuttgart gibi önemli maçları Tabii üzerinden izlemek mümkün mü? İşte TRT Tabii platformu hakkında merak edilen tüm detaylar…

TRT Tabii Nedir?

TRT Tabii, TRT’nin uluslararası dijital platformu olarak 2024 yılında kullanıma sunuldu. Tabii, geniş bir içerik yelpazesi sunan dijital bir platform olarak, hem yerli hem de uluslararası içeriklerle izleyicilere ulaşmayı hedefliyor. Türkçe başta olmak üzere Arapça, İngilizce, İspanyolca ve Urduca dillerinde hizmet veren Tabii, dizi, film, belgesel, animasyon ve spor içeriklerini bünyesinde barındırıyor.

Tabii, özellikle Türkiye’nin “yerli Netflix’i” olarak konumlandırılan bir platform. Ancak, sadece eğlence değil, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi gibi spor müsabakaları da bu platform üzerinden yayınlanacak. TRT 1 ve TRT Spor ile birlikte spor tutkunları Tabii üzerinden canlı maçları takip edebilecek.

TRT Tabii Ücretli Mi? Nasıl Üye Olunur?

TRT Tabii, 2024 yılı itibarıyla ücretsiz bir platform olarak kullanıma sunuldu. Bu demek oluyor ki, kullanıcılar Tabii’ye herhangi bir ücret ödemeden kayıt olabilir ve platformdaki içerikleri izleyebilir. Platformun ilerleyen dönemlerde uluslararası pazarlara açılması planlanıyor.

TRT Tabii’ye üye olmak oldukça kolay:

  1. TRT Tabii Resmi Web Sitesine Gidin: Tabii Resmi Web Sitesi üzerinden platforma erişim sağlayabilirsiniz.
  2. Üyelik Oluşturun: E-posta adresinizle basit bir şekilde üyelik oluşturabilirsiniz. Üyelik işlemi sonrasında size sunulan içeriklerden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Tabii’nin ilerleyen zamanlarda uluslararası pazarlarda ücretli bir modele geçiş yapabileceği belirtilse de şu an için Türkiye’de ücretsiz bir hizmet sunmaktadır.

TRT Tabii Spor Nasıl İzlenir? Canlı Maç Yayınları

Tabii platformu, TRT’nin dijital dünyadaki yeni yüzü olarak büyük spor organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. 2024-2025 sezonundan itibaren UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi gibi büyük futbol turnuvaları 3 sezon boyunca Tabii platformunda yayınlanacak. Bu da demek oluyor ki, Avrupa’daki dev maçları, Tabii üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Örneğin, Real Madrid – Stuttgart maçını Tabii üzerinden canlı izlemek için tek yapmanız gereken Tabii uygulamasına üye olmak ve canlı yayın saatinde platforma giriş yapmak. TRT 1 veya TRT Spor’da yayınlanan maçlar da Tabii’de canlı olarak izlenebiliyor.

Tabii Spor Nasıl İzlenir?

  1. Tabii Uygulaması: Tabii’yi izlemek için mobil cihazınıza uygulamayı indirebilir ya da web sitesi üzerinden giriş yapabilirsiniz.
  2. Frekans Ayarlama: Tabii platformunu televizyon üzerinden izlemek için uydu frekans ayarlarını yapmanız gerekmez, çünkü bu bir dijital platformdur. Ancak, TRT 1 ve TRT Spor frekans bilgileri ile televizyonunuzda bu kanallar üzerinden de yayınları izleyebilirsiniz.
  3. Televizyonda Tabii Nasıl İzlenir?: Eğer Smart TV ya da uyumlu bir dijital cihazınız varsa, Tabii uygulamasını indirerek televizyon üzerinden canlı maç yayınlarını takip edebilirsiniz.

TRT Tabii Canlı Yayın Frekansı ve Televizyondan İzleme

Tabii platformunu izlemek için herhangi bir uydu frekansı ayarlamanız gerekmez, çünkü platform tamamen dijital olarak çalışmaktadır. Ancak, TRT 1 ve TRT Spor üzerinden yayınlanan Şampiyonlar Ligi ve diğer spor içerikleri için frekans bilgilerini bilmek isteyebilirsiniz.

TRT 1 ve TRT Spor Frekans Bilgileri:

  • TRT 1 HD Frekansı: Türksat 4A, 11054 MHz, Dikey (V), Symbol Rate: 30000, FEC: 3/4
  • TRT Spor HD Frekansı: Türksat 4A, 11096 MHz, Dikey (V), Symbol Rate: 30000, FEC: 5/6

Bu frekans bilgileri ile uydu alıcınıza TRT kanallarını ekleyebilir ve televizyonunuzdan spor müsabakalarını canlı izleyebilirsiniz.

Tabii Üzerinden İzlenebilecek Diğer İçerikler

Tabii platformu sadece spor içerikleriyle sınırlı değil. Platformda aksiyon, komedi, dram, animasyon ve belgesel gibi geniş bir içerik yelpazesi bulunuyor. TRT’nin sevilen dizilerinden Mevlana Celaleddin-i Rumi, Hay Sultan, Küçük Dahi İbn-i Sina gibi yapımlar Tabii platformunda izleyicilerle buluşuyor.

Ayrıca, Tabii platformunda çocuklar için animasyon içerikleri de mevcut. Böylece aileler, çocuklarına uygun içerikleri de güvenle izletebiliyorlar. Türk dizilerinin yanı sıra uluslararası diziler ve filmler de platformda yer alıyor.

Tabii Platformunun Geleceği

Tabii platformu, Türkiye’deki kullanıcılar için büyük bir fırsat sunarken, uluslararası pazarlarda da dikkat çekmeyi hedefliyor. İlk etapta Türkçe, Arapça, İngilizce, İspanyolca ve Urduca dillerinde hizmet veren Tabii, global izleyici kitlesine ulaşmak için çeşitli dillerde içerik sunmaya devam edecek.

Ayrıca platformun uluslararası pazarlara açılmasıyla birlikte, içerik kütüphanesinin daha da genişlemesi bekleniyor. Festivallerden ödüllerle dönen yeni filmler, diziler ve belgeseller platformda izleyicilerle buluşacak.

TRT Tabii Sosyal Medya ve Popülerlik

Tabii platformu, sosyal medya hesapları üzerinden de büyük bir etkileşim yaratıyor. Platformun sosyal medya hesapları 30 milyonu aşkın takipçiye ulaşarak büyük bir ilgi gördü. Özellikle platformda yer alan orijinal yapımlar ve spor içerikleri sosyal medya üzerinden büyük beğeni topluyor.

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.