WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0043 -0.19%
EURO 38,0761 0.39%
ALTIN 2.828,580,93
BITCOIN 21631343,94%
Galatasaray-Gaziantep FK maçı Canlı full HD, 4K, kesintisiz, şifresiz seyret 17 Eylül 2024
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Galatasaray-Gaziantep FK maçı Canlı full HD, 4K, kesintisiz, şifresiz seyret 17 Eylül 2024

Galatasaray-Gaziantep FK maçı Canlı full HD, 4K, kesintisiz, şifresiz seyret 17 Eylül 2024

Süper Lig’in 3. hafta erteleme karşılaşmasında Galatasaray, evinde Gaziantep FK’yı konuk ediyor. Fenerbahçe derbisi öncesinde son provasına çıkacak olan sarı-kırmızılı ekip, bu maçı kazanarak zirve yarışında önemli bir adım atmayı hedefliyor. Ancak takımda Icardi ve Ziyech gibi önemli eksiklikler var. Gaziantep FK ise zorlu İstanbul deplasmanından puan ya da puanlarla dönmenin peşinde. Peki, Galatasaray-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, maçın detayları ve muhtemel 11'ler...

17 Eylül 2024 13:48
Galatasaray-Gaziantep FK maçı Canlı full HD, 4K, kesintisiz, şifresiz seyret 17 Eylül 2024
0

BEĞENDİM

Galatasaray, Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında evinde Gaziantep FK‘yı ağırlıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesi son provasını bu mücadeleyle yapacak. Galatasaray, sezonun ilk 4 maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, Gaziantep FK karşısında da kazanarak 5’te 5 yapmak istiyor. Ancak bu karşılaşma öncesi Galatasaray’da Icardi ve Ziyech sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Ayrıca yeni transferler Osimhen, Sallai ve Jakobs da statü gereği kadroda yer alamayacak. Peki, Galatasaray-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları ve muhtemel 11’ler…

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Neden Ertelendi?

Galatasaray’ın yoğun Avrupa fikstürü nedeniyle Süper Lig’in 3. hafta maçı ertelenmişti. UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Young Boys karşılaşması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bu mücadeleyi ileri bir tarihe erteleyerek Galatasaray’a nefes alma fırsatı tanımıştı. Şimdi, erteleme maçıyla birlikte Süper Lig’de 3. hafta tam anlamıyla tamamlanmış olacak.

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Bu kritik erteleme maçı 17 Eylül 2024 Salı günü saat 20:00‘de başlayacak. Mücadele, futbolseverler için beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray taraftarları, RAMS Park‘ta oynanacak bu karşılaşmayı izlemek için ekran başında olacak.

Galatasaray-Gaziantep FK Maçı Öncesi Galatasaray’da Eksikler

Galatasaray, bu karşılaşmaya önemli eksiklerle çıkacak. Arjantinli yıldız forvet Mauro Icardi, Adana Demirspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlık nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile oynadığı mücadelede sakatlanan Hakim Ziyech de bu kritik maçta sahada olamayacak.

Yeni transferler Roland Sallai, Victor Osimhen ve Ismail Jakobs ise statü gereği bu maçta forma şansı bulamayacak. Bu durum, teknik direktör Okan Buruk için kadroda bazı değişiklikler yapmayı zorunlu hale getiriyor. Özellikle hücum hattında Michy Batshuayi’nin forvette tek başına gol yollarında etkili olması bekleniyor.

Gaziantep FK’da Durum

Gaziantep FK, Süper Lig’de zor günler geçiriyor. İlk 3 haftada sadece 1 galibiyet alarak 14. sıraya yerleşmiş durumda. Takım, Galatasaray deplasmanında sürpriz bir sonuç alarak moral bulmak istiyor. Ancak kadro kalitesi ve deplasman faktörü, Gaziantep FK’nın bu maçta işini zorlaştırabilir.

Gaziantep FK’nın en büyük kozu, hücum hattında görev yapan Kodro ve oyun kurucu Alexandru Maxim olacak. İki oyuncu da hızlı hücumlarla Galatasaray savunmasını zorlayabilir.

Galatasaray’ın Ligdeki Performansı

Galatasaray, Süper Lig’de şu ana kadar çıktığı 4 maçın tamamını kazandı. Hatayspor, Konyaspor, Adana Demirspor ve Çaykur Rizespor karşısında sahadan galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, 12 puanla ligin zirvesine yerleşti. Takım, bu süreçte tam 14 gol atarken, kalesinde sadece 3 gol gördü. Galatasaray, hücumdaki etkili oyunuyla dikkat çekerken, savunmada da sağlam bir görüntü sergiliyor. Ayrıca, ligin en çok gol atan takımı konumunda.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Gaziantep FK’yı da yenerek derbiye moralli çıkmak istiyor. Bu maç, sarı-kırmızılıların derbi öncesi son provası olacak.

Muhtemel 11’ler

Maç öncesinde her iki takımın sahaya nasıl bir kadro ile çıkacağı merak konusu. İşte Galatasaray ve Gaziantep FK’nın muhtemel 11’leri:

Galatasaray Muhtemel 11:

  • Kaleci: Fernando Muslera
  • Defans: Kaan Ayhan, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Jens Stryger Larsen
  • Orta Saha: Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Barış Alper Yılmaz, Dries Mertens
  • Forvet: Michy Batshuayi

Galatasaray’da özellikle forvette Michy Batshuayi‘nin performansı, takımın hücum gücünü belirleyecek. Orta sahada Dries Mertens ve Kerem Aktürkoğlu ikilisi, takımın hücum organizasyonlarında kilit rol oynayacak.

Gaziantep FK Muhtemel 11:

  • Kaleci: Sokratis Dioudis
  • Defans: Ertuğrul Ersoy, Viana, Saborit
  • Orta Saha: Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Kılınç, Mustafa Eskihellaç
  • Forvet: Joao Kodro, Valmir Veliu

Gaziantep FK’da hücum hattında Kodro ve Maxim ikilisi öne çıkıyor. Takım, savunmada sağlam durarak hızlı ataklarla Galatasaray kalesini zorlamayı planlıyor.

İki Takım Arasındaki Geçmiş Maçlar

Galatasaray ile Gaziantep FK, Süper Lig’de bugüne kadar 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 8’ini Galatasaray kazanırken, Gaziantep FK sadece 1 galibiyet alabildi. Bir maç ise berabere sonuçlandı. Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçı da Galatasaray kazanmıştı; birinde 3-0, diğerinde 2-1 galip gelmişti.

Bu sezon da formda olan Galatasaray, rakibine karşı olan bu üstünlüğünü sürdürmek istiyor.

Galatasaray-Gaziantep FK Maçını Hangi Kanalda İzleyebilirim?

Galatasaray-Gaziantep FK erteleme maçı, Türkiye’de futbol yayın haklarını elinde bulunduran beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca birçok dijital platform üzerinden de maç canlı olarak takip edilebilir. Futbolseverler, sosyal medyada maçın anlık gelişmelerini ve gollerini de takip edebilecekler.

Galatasaray-Gaziantep FK Maçın Hakemi Kim?

Bu önemli karşılaşmayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Aydın’ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Suat Güz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.