WOTTV E-DERGİ
DOLAR 33,9946 -0.21%
EURO 38,0355 0.29%
ALTIN 2.829,510,96
BITCOIN 21560545,33%
Meteoroloji Uyardı: 5 Bölgede Sağanak

Meteoroloji Uyardı: 5 Bölgede Sağanak

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre bugün yurt genelinde, 5 bölgemizde yağış bekleniyor. Artvin ve Rize için "turuncu", Trabzon içinse "sarı" alarm uyarısında bulunuldu. Sıcaklıklar, mevsim normallerinde seyrediyor.

17 Eylül 2024 09:49
Meteoroloji Uyardı: 5 Bölgede Sağanak
0

BEĞENDİM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre ülkemizin kuzey ve iç kesimleri ile Akdeniz’in iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, (Bilecik ve Balıkesir dışında) Marmara, Akdeniz’in Toroslar kesimi ile İskenderun Körfezi çevreleri, İç Anadolu’nun güneydoğusu ve Çankırı çevreleri, Doğu Karadeniz ve Düzce, Bolu, Ordu çevreleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısının sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Artvin ve Rize’de Kuvvetli Sağanak

Yağışların, Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yerel kuvvetli, Artvin ve Rize çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Sıcaklık Mevsim Normallerinde

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı, yurdun güney ve doğu kesimlerinde batı ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

World of Türkiye haberlerini ziyaret edin

Cengiz Han Erdoğan

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.