WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0204 -0.14%
EURO 38,0462 0.3%
ALTIN 2.826,100,84
BITCOIN 21526436,10%
Galatasaray Çaykur Rizespor Bein Sports, Taraftarium24, Şifresiz CANLI İZLE maç linki, online linki 14 EYLÜL 2024 Osimhen kadroda mı?
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Galatasaray Çaykur Rizespor Bein Sports, Taraftarium24, Şifresiz CANLI İZLE maç linki, online linki 14 EYLÜL 2024 Osimhen kadroda mı?

Galatasaray Çaykur Rizespor Bein Sports, Taraftarium24, Şifresiz CANLI İZLE maç linki, online linki 14 EYLÜL 2024 Osimhen kadroda mı?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Mücadele öncesi muhtemel 11'ler belli oldu. Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

15 Eylül 2024 10:24
Galatasaray Çaykur Rizespor Bein Sports, Taraftarium24, Şifresiz CANLI İZLE maç linki, online linki 14 EYLÜL 2024 Osimhen kadroda mı?
0

BEĞENDİM

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında, Galatasaray taraftarı önünde Çaykur Rizespor ile mücadele edecek. Ligde geride kalan haftalarda 3 galibiyet ve 1 maç eksiğiyle 9 puanı bulunan Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında da galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Peki, Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında 14 Eylül Cumartesi günü Çaykur Rizespor’u konuk edecek. RAMS Park’ta oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak müsabakayı, hakem Arda Kardeşler yönetecek. Mücadele Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı İki Takımın Son Durumu

Ligde yaptığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan ve maç eksiği bulunan sarı-kırmızılı takım, topladığı 9 puanla Süper Lig’in 5. haftası öncesi lider Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

İlk 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşayan Çaykur Rizespor ise 4 puanla ligde 12. sırada yer alıyor.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı: Galatasaray’da 2 Eksik

Sarı-kırmızılı ekipte Mauro Icardi ve Hakim Ziyech, sakatlıkları sebebiyle Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek. Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanan Mauro Icardi ve Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile yaptığı mücadelede sakatlanan Hakim Ziyech, bu akşam oynanacak maçta görev alamayacak.

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı: Osimhen İlk Maçına Çıkabilir

Galatasaray’ın yeni transferleri Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, bu akşam ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyebilir. Sarı-kırmızılı kulübün İtalyan ekibi Napoli’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, teknik direktör Okan Buruk’un görev vermesi halinde ilk maçına bu akşam Çaykur Rizespor karşısında çıkacak.

Senegal Milli Takımı’nın Burundi ile oynadığı maçta sakatlanan Ismail Jakobs’un durumu ise bu akşam belli olacak.

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı: Mücadele Öncesi

Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Sarı-kırmızılı takım, ligde geride kalan haftalarda 3 galibiyet ve 1 maç eksiğiyle 9 puanı bulunduruyor. Çaykur Rizespor ise ilk 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı: İstatistikler

Galatasaray, Çaykur Rizespor ile oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Çaykur Rizespor ise Galatasaray ile oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı: Mücadele Sonrası

Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında galibiyet serisini sürdürürse, ligde lider Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer almayı sürdürecek. Çaykur Rizespor ise galibiyet elde ederse, ligde 12. sıradan 9. sıraya yükselecek.

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı: Canlı Yayın

Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı, Bein Sports 1’den canlı yayınlanacak. Mücadele, saat 20.00’de başlayacak.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Çaykur Rizespor ile mücadele edecek. Mücadele, RAMS Park’ta oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak. Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Çaykur Rizespor ise galibiyet elde etmek istiyor.

Süper LigTrendyol 1. Lig, Avrupa ligleri, UEFA kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarını hazırlık ve lig maçları canlı izlemaç sonuçlarıskorlar ve daha fazlası için tıklayın…

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.