WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0666 0.13%
EURO 37,8920 -0.51%
ALTIN 2.834,440,21
BITCOIN 21484384,46%
SİYAH KALP DİZİSİ YENİ BÖLÜM FULL İZLE! 12 Eylül Siyah Kalp dizisi 1. bölüm Show TV reklamsız donmadan HD İZLE! Hafsanur Sancaktutan kimdir?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • SİYAH KALP DİZİSİ YENİ BÖLÜM FULL İZLE! 12 Eylül Siyah Kalp dizisi 1. bölüm Show TV reklamsız donmadan HD İZLE! Hafsanur Sancaktutan kimdir?

SİYAH KALP DİZİSİ YENİ BÖLÜM FULL İZLE! 12 Eylül Siyah Kalp dizisi 1. bölüm Show TV reklamsız donmadan HD İZLE! Hafsanur Sancaktutan kimdir?

Siyah Kalp 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Ece Uslu, Hafsanur Sancaktutan gibi isimlerin yer aldığı dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi hakkında tüm detaylar burada.

12 Eylül 2024 14:42
SİYAH KALP DİZİSİ YENİ BÖLÜM FULL İZLE! 12 Eylül Siyah Kalp dizisi 1. bölüm Show TV reklamsız donmadan HD İZLE! Hafsanur Sancaktutan kimdir?
0

BEĞENDİM

SİYAH KALP DİZİSİ YENİ BÖLÜM FULL İZLE! Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde çekilen ve Show TV’de yayınlanacak olan Siyah Kalp dizisi, izleyicileri nefes kesen bir hikayeye davet ediyor. Peki, Siyah Kalp 1. bölümde neler yaşanacak? İşte merakla beklenen dizinin tüm detayları…

Siyah Kalp 1. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Uzun süredir merakla beklenen Siyah Kalp dizisinin 1. bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri şimdiden heyecanlandırdı. SİYAH KALP DİZİSİ YENİ BÖLÜM FULL İZLE! Fragmanda, Kapadokya’nın eşsiz güzellikleri arasında geçen gizemli ve tutkulu bir aşk hikayesi gözler önüne seriliyor.

Siyah Kalp Konusu Nedir?

Siyah Kalp, geçmişin izlerini taşıyan bir ailenin hikayesini anlatıyor. Kapadokya’nın en güçlü ailelerinden Şansalanlar’ın içinde yaşanan entrikalar, sırlar ve tutkular, izleyicileri ekrana kilitleyecek. Genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru, yıllar sonra çocuklarının peşine düşerken, karmaşık bir oyunun içine çekilir. İkizler Nuh ve Melek ise annelerinin kim olduğunu öğrenmek için Kapadokya’ya gelirler ve beklenmedik sırlarla karşılaşırlar.

Siyah Kalp dizisi 1. bölüm

Siyah Kalp Oyuncu Kadrosu

Siyah Kalp dizisinin oyuncu kadrosu, deneyimli ve başarılı isimlerden oluşuyor. Başrollerde Ece Uslu, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan ve Leyla Tanlar gibi isimler yer alırken, dizide ayrıca Esra Dermancıoğlu, İlker Aksum, Genco Özak, Bülent Polat gibi usta oyuncular da rol alıyor.

Ece Uslu: Sumru karakterine hayat veriyor.
Aras Aydın: Nuh karakterine hayat veriyor.
Hafsanur Sancaktutan: Melek karakterine hayat veriyor.
Leyla Tanlar: Sevilay karakterine hayat veriyor.
Esra Dermancıoğlu: Hikmet karakterine hayat veriyor.
İlker Aksum: Tahsin karakterine hayat veriyor.
Genco Özak: Esat karakterine hayat veriyor.
Bülent Polat: Bünyamin karakterine hayat veriyor.

Siyah Kalp Nerede Çekiliyor?

Siyah Kalp dizisinin çekimleri, Türkiye’nin en özel yerlerinden biri olan Kapadokya’da gerçekleştiriliyor. Kapadokya’nın peri bacaları, yer altı şehirleri ve tarihi dokusu, dizinin görsel zenginliğine büyük katkı sağlıyor.

Siyah Kalp dizisi saat kaçta, hangi kanalda?

Merakla beklenen Siyah Kalp dizisi, bu akşam Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Siyah Kalp Dizisi Hakkında Merak Edilenler

Siyah Kalp uyarlama mı? Hayır, Siyah Kalp dizisi tamamen özgün bir senaryoya sahip.

Siyah Kalp dizisinin konusu ne? Aile, aşk, intikam ve entrika dolu bir hikayeyi konu alıyor.

Siyah Kalp dizisi kaç bölüm? Dizinin toplam bölüm sayısı henüz açıklanmadı.

Siyah Kalp dizisinin yönetmeni kim? Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar üstleniyor.

Siyah Kalp dizisinin senaristi kim? Dizinin senaryosunu Yıldız Tunç yazdı.

Siyah Kalp dizisi, güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici hikayesi ve görsel şöleni ile yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday. Kaçırmamak için Show TV’yi takipte kalın!

Yerli ve yabancı film dizi yeni bölümleri, fragman ve videoları hakkında merak edilenler ve daha fazlası için tıklayın…

Son dakika haberleri, GündemEkonomiDünyaSağlıkSpor haberleri World of Türkiye ayrıcalığını yaşayın. Sitemizi ziyaret etmek için tıklayın

Son Dakika Magazin Haberleri için Tıklayınız!

Siyah Kalp dizisi 1. bölüm fragmanı

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.