WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1187 0.04%
EURO 37,8573 -0.2%
ALTIN 2.799,90-0,09
BITCOIN 21082392,99%
2024 Survivor All Star’da Büyük Final Ne Zaman? 1. ve 2. Finalistler Kimler? Finalist Adayları Sakatlandı Mı?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • 2024 Survivor All Star’da Büyük Final Ne Zaman? 1. ve 2. Finalistler Kimler? Finalist Adayları Sakatlandı Mı?

2024 Survivor All Star’da Büyük Final Ne Zaman? 1. ve 2. Finalistler Kimler? Finalist Adayları Sakatlandı Mı?

Survivor All Star'da final heyecanı devam ediyor. Yarışmada kim sakatlandı? Birinci ve ikinci finalist kim oldu? Düelloya çıkacak yarışmacılar kimler? Büyük final ne zaman? Survivor izleyicileri merakla araştırıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

12 Haziran 2024 11:00
2024 Survivor All Star’da Büyük Final Ne Zaman? 1. ve 2. Finalistler Kimler? Finalist Adayları Sakatlandı Mı?
0

BEĞENDİM

Survivor All Star’da final heyecanı hız kesmeden sürüyor. Yarışmada sakatlanan yarışmacı kim? Birinci ve ikinci finalistler kimler oldu? Düelloya çıkacak olan yarışmacılar kimler? Büyük final hangi tarihte yapılacak? Survivor izleyicileri bu soruların cevaplarını merak ediyor. İşte beklenen soruların yanıtları…

 Finalist Adayları Sakatlandı Mı?

Survivor All Star’da finale doğru heyecan dorukta. Yarışmacılar arasında kıyasıya mücadele devam ederken, Ogeday’ın dizini vurması izleyicileri endişelendirdi. Yarışmanın en kritik anlarında yaşanan bu olay, kısa süreli bir duraklamaya sebep oldu. Ancak doktor kontrolünden sonra Ogeday’ın yarışmaya devam etmesi kararlaştırıldı.

 İlk Finalist Kim?

İlk finalist olan Batuhan Karacakaya, duygularını şu sözlerle dile getirdi: “Gerçekten çok istedim ama bu kadar zor olacağını asla düşünmemiştim. 7 canla gittik, 3 cana düşmüştüm. Ben 3 canlayken Atakan’a baktığımda o 6’ydı. Yığılmadım, bu iş tehlikeli olacak göreceksin dedim. Son iki oyunuma bakarsanız; sondan bir önceki oyunda dizimin bağı çözüldü. Gerçekten çok yorulmuştum. Ben çok mutluyum.”

Avatar Atakan’ın Yorucu Mücadelesi

Avatar Atakan, yarışmanın zorluğunu vurgulayan şu açıklamalarda bulundu: “Herhalde son 3-4 günde en fazla oyunu ben oynamışımdır. Zaten düelloda 17-18 oyun oynadım, dün de aynı şekilde. Sezonun da yorgunluğu var. Vücut kendini bitmeye programladığı için artık kendini veremiyor olabilir ama dün her şeyimizi verdik. İnanılmaz bir mücadeleydi. Batuhan’ı gerçekten tebrik ediyorum. Elimden geleni yapacağım, umarım kazanan taraf olurum.”

Seda Ocak’ın Final Umudu

Seda Ocak, final yolunda kararlılığını şu sözlerle ifade etti: “Son parkurumuz buradaki, tabii ki kazanmak istiyorum. Elimden geleni yapacağım ama ne olursa olsun çok mutluyum. Sonuçta performansımızla buraya geldik. Bugün de kimin hakkıysa o kazanacak. Sakin olmak gerekiyor onu biliyorum. Benim derdim kendimle, bazen atıyorum bazen atamıyorum. Daha sakin olmaya çalışacağım.”

Ogeday Girişken’in İddialı Sözleri

Ogeday Girişken, final heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Çok kazanmak istiyorum. Dün kaybettim. Çok yaklaştım ama tam da yaklaşamadım. Bugün yeni ve son gün. Kapanış da olacağı için kapanışı güzel yapmak istiyorum ama atış inşallah yüzüme güler bugün. Güzel net bir skorla, iyi canlarımla inşallah sakin sakin kolyeyi alırım diyorum.”

Nefise Karatay’ın Üzüntüsü ve Umudu

Nefise Karatay, duygularını şu şekilde dile getirdi: “Atakan abiyle Batuhan final yaparken Atakan abi elenince neler hissettiğini aşağı yukarı tahmin edebildim. Gerçekten çok iyi yarıştılar ve bir kişi için kötü bir durum yaşanacaktı, o da Atakan abi oldu. Onun adına çok üzgünüm. Batuhan’ı da tebrik ediyorum. Dün oyun bana bakmadı ama bugün yeni bir gün. Elimden geleni yapacağım. Umarım bugün kolyeyi alabilirim.”

Survivor All Star Büyük Final Ne Zaman?

Survivor 2024 finali için geri sayım başladı. Aylardır süren mücadele kısa bir süre sonra bitecek ve Survivor All Star sezonunun şampiyonu belli olacak. Survivor All Star büyük final, 13 Haziran 2024 Perşembe günü TV8′de saat 20.00’de başlayacak.

2. Finalist Kim?

Dokunulmazlık oyununda finalist olmak için yarışan yarışmacılardan ilk elenen Atakan oldu. Ardından Seda da oyun dışı kaldı. Nefise ve Ogeday ise son kez kozlarını paylaştı. Oyunu kazanan Nefise ikinci finalist oldu.

Survivor All Star’da heyecan dorukta. Finalistler ve düelloya çıkacak yarışmacılar belli oldu, finalde nefesler tutulacak. Survivor All Star’da şampiyon kim olacak? Tüm gözler büyük finale çevrildi.

Son Dakika haberler için World Of  Türkiye‘yi tıklayınız.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.