WOTTV E-DERGİ
DOLAR 32,6645 0.32%
EURO 35,5639 0.42%
ALTIN 2.509,161,72
BITCOIN 18487312,24%
2024 AK Parti Çankaya belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?

2024 AK Parti Çankaya belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?

AK Parti Çankaya başkan adayı açıklandı mı? 2024 AK Parti Çankaya belediye başkan adayı belli oldu mu? Çankaya belediye başkan adayı kim, açıklandı mı? AK Parti Ankara Çankaya belediye başkan adayı duyuruldu mu? Cevaplar bu haberde.

27 Aralık 2023 13:38
2024 AK Parti Çankaya belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?
0

BEĞENDİM

AK Parti Çankaya başkan adayı açıklandı mı? 2024 AK Parti Çankaya belediye başkan adayı belli oldu mu? Çankaya belediye başkan adayı kim, açıklandı mı? AK Parti Ankara Çankaya belediye başkan adayı duyuruldu mu?

AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı kim? AK Parti Çankaya adayı kim oldu? AK Parti Çankaya aday listesi! AK Parti Çankaya aday listesi 2024…

AK Parti, 2024 yerel seçimlerine hazırlanıyor. AK Parti, belediye başkan adaylarını belirlemek için teşkilatlarla istişare süreci başladı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 15 ilde ise aday istişarelerinin tamamlandığını açıkladı. Peki, hangi illerde adaylar belli oldu? İşte AK Parti’nin belediye başkan adayları ile ilgili son gelişmeler…

2024 AK Parti Çankaya belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?

AK PARTİ ANKARA ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK?

2024 yılında yapılacak yerel seçimler Türkiye’nin geleceği için önemli rol oynayacak. Siyasi Partiler, belediye başkan adaylarını belirlemek için yoğun bir çalışma sürdürüyor. Yerel seçimlerde, oy kullanma hakkı olan vatandaşlar bulundukları illerdeki belediye başkan adaylarını öğrenmek istiyor. Bu kapsamda, Ankara Çankaya en çok ilgi çeken yerlerden biri.

AK PARTİ ANKARA ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI MI?

AK Parti, Ankara Çankaya belediye başkan adayını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti’nin Ankara Çankaya belediye başkan adayı henüz açıklanmadı. Ancak parti içinde bazı isimlerin öne çıktığı iddia ediliyor. AK Parti’nin Ankara Çankaya belediye başkan adayı ile ilgili son kararı, Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

2024 AK Parti Çankaya belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?

AK PARTİ’DE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI NASIL BELİRLENİYOR?

AK Parti, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlere hazırlanıyor. Parti, belediye başkan adaylarını belirlemek için teşkilatlarla istişare süreci sürüyor. Bu istişarelerde, illerdeki vatandaşların talep ve beklentileri, politikaların etkinliği, mevcut belediye başkanlarının performansı gibi etkenler büyük önem kazanıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu hafta yoğun bir şekilde aday istişarelerine katıldığını söyledi. Çelik, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, teşkilatlarımızın güçlü bir şekilde seçimlere hazırlandığını görüyoruz. Bu seçimlerden Cumhur İttifakı’nın en güçlü şekilde çıkması için çalışıyoruz. Cumhur İttifakı’nın birlik ve beraberliğini koruyacak şekilde, illerdeki temaslarımızı sürdürüyoruz. Bu seçimler, bütün başarılarımızın taçlanması anlamına geliyor. Türkiye’nin bu seçimden sonra da çok önemli gündemleri var. Bu büyük başarıya imza atmış olarak, o gündemlere devam edeceğiz.” dedi.

2024 AK Parti Ayaş belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?

2024 AK Parti Çubuk belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?

2024 AK Parti Çamlıdere belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?

2024 AK Parti Beypazarı belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?

2024 AK Parti Bala belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?

2024 AK Parti Altındağ belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?

2024 AK Parti Sultangazi belediye başkan adayı kim oldu, açıklandı mı?

AK Parti İstanbul Beykoz belediye başkan adayı açıklandı mı?

AK Parti İstanbul Beşiktaş belediye başkan adayı açıklandı mı?

AK Parti İstanbul Bakırköy belediye başkan adayı açıklandı mı?

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.